Prime Minister's Office
PM expresses happiness on GeM crossing Gross Merchandise Value of ₹2 lakh crore in 2022–23
31 MAR 2023 5:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness on GeM crossing Gross Merchandise Value of ₹2 lakh crore in 2022–23.
In response to a tweet by the Union Minister, Shri Piyush Goyal, the Prime Minister said;
"Excellent! @GeM_India has given us a glimpse of the energy and enterprise of the people of India. It has ensured prosperity and better markets for many citizens."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না জি.ই.এম.না ২০২২-২৩দা গ্রোস মর্চেন্দাইজ ভেল্যু লুপা করোর লাখ ২ হেনগৎখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
31 MAR 2023 5:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জি.ই.এম.না ২০২২-২৩দা গ্রোস মর্চেন্দাইজ ভেল্যু লুপা করোর লাখ ২ হেনগৎখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
কেন্দ্র মন্ত্রী, পিয়ুশ গোয়লনা তৌখিবা ত্বিত অমগী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"শীংথানীংঙাই ওই! @GeM_Indiaনা ঐখোয়দা ভারতকী মীয়ামগী ইনর্জী অমসুং এন্তরপ্রাইসকী মমি অমা উৎলি। মসিনা প্রজা কয়াগীদমক চাউখৎপা অমসুং অফবা মার্কেৎশিং ফংহনবা ঙমখি।"