Prime Minister's Office
PM expresses delight on the birth of four cheetah cubs to one of the translocated cheetahs
29 MAR 2023 4:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed delight on the birth of four cheetah cubs to one of cheetahs translocated to India on 17th September 2022.
Sharing a tweet by Union Minister for Environment, Forest & Climate Change, Shri Bhupender Yadav, the Prime Minister tweeted:
“Wonderful news.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
স্থানান্তৰিত কৰি অনা এজনী চিতাবাঘে চাৰিটা পোৱালী জন্ম দিয়াত সন্তোষ প্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
29 MAR 2023 4:13PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২২ চনৰ ১৭ ছেপ্টেম্বৰত ভাৰতলৈ স্থানান্তৰিত কৰি অনা এজনী চিতাবাঘে চাৰিটা পোৱালী জন্ম দিয়াত সন্তোষ প্ৰকাশ কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় পৰিৱেশ, বন আৰু জলবায়ু পৰিৱৰ্তন দপ্তৰৰ মন্ত্ৰী শ্ৰী ভূপেন্দ্ৰ যাদৱৰ এটা ‘টুইট’-ৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘শ্বেয়াৰ’ কৰা ‘টুইট’-ত কয়:
"সন্তোষৰ খবৰ।"