প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মফম হোংদুনা থাদোকখিবা চীতাশিংগী মরক্তগী অমানা মচা মরি পোক্লকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
29 MAR 2023 4:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সেপ্তেম্বা ১৭, ২০২২দা ভারত্তা পুরক্তুনা থাদোকখিবা চীতাশিংগী মরক্তগী অমানা মচা মরি পোক্লকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
এনভাইরনমেন্ত, ফোরেস্ত এন্দ ক্লাইমেৎ চেঞ্জকী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী ভুপেন্দ্র য়াদবনা তৌরকপা ত্বীত অমা সেয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি:
“নুংঙাইবা পাউনি‍।”

Prime Minister's Office
PM expresses delight on the birth of four cheetah cubs to one of the translocated cheetahs
29 MAR 2023 4:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed delight on the birth of four cheetah cubs to one of cheetahs translocated to India on 17th September 2022.
Sharing a tweet by Union Minister for Environment, Forest & Climate Change, Shri Bhupender Yadav, the Prime Minister tweeted:
“Wonderful news.”