ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସ୍ଥାନାନ୍ତରିତ ଚିତାଗୁଡିକ ମଧ୍ୟରୁ ଗୋଟିଏ ଚିତା ବାଘ ଚାରିଟି ଶାବକଙ୍କୁ ଜନ୍ମ ଦେଇଥିବାରୁ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
29 MAR 2023 4:13PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ସେପ୍ଟେମ୍ବର ୧୭ ୨୦୨୨ରେ ଭାରତକୁ ସ୍ଥାନାନ୍ତରିତ ହୋଇଥିବା ଚିତାଗୁଡିକ ମଧ୍ୟରୁ ଗୋଟିଏ ଚିତା ବାଘ ଚାରିଟି ଶାବକଙ୍କୁ ଜନ୍ମ ଦେଇଥିବାରୁ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
କେନ୍ଦ୍ର ପରିବେଶ, ଜଙ୍ଗଲ ଓ ଜଳବାୟୁ ପରିବର୍ତ୍ତନ ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଭୂପେନ୍ଦ୍ର ଯାଦବଙ୍କ ଟ୍ୱିଟ ଶେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଚମତ୍କାର ଖବର ।”

Prime Minister's Office
PM expresses delight on the birth of four cheetah cubs to one of the translocated cheetahs
29 MAR 2023 4:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed delight on the birth of four cheetah cubs to one of cheetahs translocated to India on 17th September 2022.
Sharing a tweet by Union Minister for Environment, Forest & Climate Change, Shri Bhupender Yadav, the Prime Minister tweeted:
“Wonderful news.”