Prime Minister's Office
PM congratulates NSIL, IN-SPACe and ISRO on the successful launch of LVM3
26 MAR 2023 7:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated NSIL, IN-SPACe and ISRO on successful launch of LVM3.
In response to a tweet by OneWeb, the Prime Minister said;
"Congratulations @NSIL_India @INSPACeIND @ISRO on yet another successful launch of LVM3 with 36 @OneWeb satellites. It reinforces India’s leading role as a global commercial launch service provider in the true spirit of Aatmanirbharta."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏଲଭିଏମ୍‍୩ ର ସଫଳ ଉତକ୍ଷେପଣ ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏନଏଚଆଇଏଲ, ଇନ୍‍-ସ୍ପେଶ୍‍ ଏବଂ ଇସ୍ରୋ କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
26 MAR 2023 7:25PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଏଲଭିଏମ୍‍୩ ର ସଫଳ ଉତକ୍ଷେପଣ ପାଇଁ ଏନଏସଆଇଏଲ, ଇନ୍‍-ସ୍ପେଶ୍‍ ଏବଂ ଇସ୍ରୋକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ୱାନ ୱେବ ର ଏକ ଟୁଇଟର ଜବାବରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଏନଏସଆଇଏଲ୍‍ ଇଣ୍ଡିଆ, ଇନସ୍ପେଶଇଣ୍ଡିଆ, ଇସ୍ରୋକୁ କୁ ୩୬ ୱାନୱେବ ଉପଗ୍ରହ ସହିତ ଏଲଭିଏମ୍‍୩ ର ଆଉ ଏକ ସଫଳ ଉତକ୍ଷେପଣ ପାଇଁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଏହା ଆତ୍ମନିର୍ଭରତାର ପ୍ରକୃତ ଆବଗେରେ ବିଶ୍ୱ ବ୍ୟବସାୟିକ ଉତକ୍ଷେପଣ ସେବା ପ୍ରଦାନକାରୀ ଭାବରେ ଭାରତର ଅଗ୍ରଣୀ ଭୂମିକାକୁ ଦୃଢ କରିଛି ।”