Prime Minister's Office
PM congratulates NSIL, IN-SPACe and ISRO on the successful launch of LVM3
26 MAR 2023 7:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated NSIL, IN-SPACe and ISRO on successful launch of LVM3.
In response to a tweet by OneWeb, the Prime Minister said;
"Congratulations @NSIL_India @INSPACeIND @ISRO on yet another successful launch of LVM3 with 36 @OneWeb satellites. It reinforces India’s leading role as a global commercial launch service provider in the true spirit of Aatmanirbharta."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এল.ভি.এম ৩ মাইপাক্না থাগৎপদা প্রধান মন্ত্রীনা এন.এস.আই.এল, ইন-স্পেস অমসুং ইসরো থাগৎখ্রে
26 MAR 2023 7:25PM by PIB Imphal
এল.ভি.এম ৩ মাইপাক্না থাগৎপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এন.এস.আই.এল, ইন-স্পেস অমসুং ইসরো থাগৎখ্রে।
ৱানৱেবকী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“৩৬@OneWeb সেতেল্লাইতশিংগা লোয়ন্না এল.ভি.এম ৩ মাইপাক্না থাগৎপদা @NSIL_India @INSPACeIND @ISRO থাগৎচরি। মসিনা অশেংবা অত্মানির্ভরতাগী ৱাখল্লোন্দা মালেমগী কমর্সিএল লঞ্চ সর্বিস প্রোভাইদর অমা ওইনা ভারতনা মাঙজিল থানা লৌরিবা থৌদাং হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহল্লে”।