প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এলভিএম৩ৰ সফল উৎক্ষেপণৰ বাবে এনএছআইএল, ইন-স্পেচই আৰু ইছৰোক অভিনন্দন জনাইছে
26 MAR 2023 7:25PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এলভিএম৩ৰ সফল উৎক্ষেপণৰ বাবে এনএছআইএল, ইন-স্পেচই আৰু ইছৰোক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
ৱানৱেবৰ এক টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"৩৬টা @OneWeb উপগ্ৰহৰ সৈতে LVM3ৰ আন এক সফল উৎক্ষেপণৰ বাবে @NSIL_India @INSPACeIND @ISRO লৈ মই অভিনন্দন জনাইছো। ই আত্মনিৰ্ভৰ ভাৰতৰ প্ৰকৃত মনোভাৱেৰে বিশ্বব্যাপী বাণিজ্যিক উৎক্ষেপণ সেৱা প্ৰদানকাৰী হিচাপে দেশৰ অগ্ৰণী ভূমিকাক শক্তিশালী কৰে।"

Prime Minister's Office
PM congratulates NSIL, IN-SPACe and ISRO on the successful launch of LVM3
26 MAR 2023 7:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated NSIL, IN-SPACe and ISRO on successful launch of LVM3.
In response to a tweet by OneWeb, the Prime Minister said;
"Congratulations @NSIL_India @INSPACeIND @ISRO on yet another successful launch of LVM3 with 36 @OneWeb satellites. It reinforces India’s leading role as a global commercial launch service provider in the true spirit of Aatmanirbharta."