Prime Minister's Office
PM condolences loss of lives due to Cyclone Freddy in Malawi, Mozambique and Madagascar
15 MAR 2023 6:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to Cyclone Freddy in Malawi, Mozambique and Madagascar.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Distressed by the devastation due to Cyclone Freddy in Malawi, Mozambique and Madagascar. Condolences to President @LAZARUSCHAKWERA, President Filipe Nyusi and President @SE_Rajoelina, bereaved families and those affected by the cyclone. India stands with you in this tough time."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মদাগাস্কার অমসুং মোজাম্বিক্কী মলাৱিদা সাইক্লোন ফ্রেদ্দীনা মরম ওইদুনা পুন্সি কয়া মাঙবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
15 MAR 2023 6:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মদাগাস্কার অমসুং মোজাম্বিক্কী মলাৱিদা সাইক্লোন ফ্রেদ্দীনা মরম ওইদুনা পুন্সি কয়া মাঙবদা থম্মোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“মদাগাস্কার অমসুং মোজাম্বিক্কী মলাৱিদা সাইক্লোন ফ্রেদ্দীনা মরম ওইদুনা থোকহল্লিবা অমাঙ-অতা কয়াসিনা ঐহাকপু নুংঙাইহন্দ্রে। রাস্ত্রপতি @LAZARUSCHAKWERA, রাস্ত্রপতি ফিলিপ য়ুসী অমসুং রাস্ত্রপতি @SE_Rajoelina, অৱাবা তারবা ইমুং অমসুং সাইক্লোন্না শোকহল্লবা মীপুম খুদিংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়ারি। ভারতনা মসিগুম্বা লুরবা তাঞ্জা অসিদা অদোমগীদমক্তা লেপ্লি”।