ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବାତ୍ୟା ଫ୍ରେଡି ଯୋଗୁଁ ମାଲାୱି, ମୋଜାମ୍ବିକ ଓ ମାଡାଗାସ୍କାରରେ ହୋଇଥିବା ପ୍ରାଣହାନୀରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ
16 MAR 2023 6:33PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବାତ୍ୟା ଫ୍ରେଡି ଯୋଗୁଁ ମାଲାୱି, ମୋଜାମ୍ବିକ ଓ ମାଡାଗାସ୍କାରରେ ହୋଇଥିବା ପ୍ରାଣହାନୀ ଘଟଣାରେ ଗଭୀର ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ବାତ୍ୟା ଫ୍ରେଡି ଯୋଗୁଁ ମାଲାୱି, ମୋଜାମ୍ବିକ ଓ ମାଡାଗାସ୍କାରରେ ହୋଇଥିବା କ୍ଷୟକ୍ଷତିରେ ଦୁଃଖିତ । ରାଷ୍ଟ୍ରପତି @LAZARUSCHAKWERA, ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଫିଲିପ ନ୍ୟୁସି ଓ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି @SE_Rajoelina, ଶୋକସନ୍ତପ୍ତ ପରିବାର ଓ ବାତ୍ୟା ପ୍ରଭାବିତମାନଙ୍କୁ ସମବେଦନା । ଏହି ଦୁଃଖଦ ମୁହୂର୍ତ୍ତରେ ଭାରତ ଆପଣଙ୍କ ସହିତ ରହିଛି ।”

Prime Minister's Office
PM condolences loss of lives due to Cyclone Freddy in Malawi, Mozambique and Madagascar
15 MAR 2023 6:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to Cyclone Freddy in Malawi, Mozambique and Madagascar.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Distressed by the devastation due to Cyclone Freddy in Malawi, Mozambique and Madagascar. Condolences to President @LAZARUSCHAKWERA, President Filipe Nyusi and President @SE_Rajoelina, bereaved families and those affected by the cyclone. India stands with you in this tough time."