Prime Minister's Office
PM to attend Pravasi Bharatiya Divas in Indore tomorrow
08 JAN 2023 5:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will be in Indore tomorrow to mark Pravasi Bharatiya Divas.
He tweeted:
"Looking forward to being in the vibrant city of Indore tomorrow, 9th January to mark Pravasi Bharatiya Divas. This is a great opportunity to deepen the connect with our diaspora, which has distinguished itself globally."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কাইলৈ ইন্দোৰত প্ৰবাসী ভাৰতীয় দিৱসত অংশগ্ৰহণ কৰিব
08 JAN 2023 5:22PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কাইলৈ প্ৰবাসী ভাৰতীয় দিৱসৰ কাৰ্য্যসূচীত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ ইন্দোৰত উপস্থিত হ'বগৈ।
তেখেতে এইদৰে টুইট কৰেঃ
"কাইলৈ অৰ্থাৎ ৯ জানুৱাৰীত প্ৰবাসী ভাৰতীয় দিৱস উপলক্ষে স্পন্দনশীল চহৰ ইন্দোৰত উপস্থিত হ'বলৈ আগ্ৰহী হৈ উঠিছো। এয়া হৈছে বিশ্বজুৰি বিশিষ্ট হৈ উঠা আমাৰ প্ৰবাসীসকলৰ সৈতে সংযোগ সুদৃঢ়কৰণৰ এক অনন্য সুযোগ।"