Prime Minister's Office
PM greets people of Goa on Goa Liberation Day
19 DEC 2022 11:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Goa on Goa Liberation Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Goa Liberation Day greetings to the people of Goa. On this day, we recall the courage and monumental contribution of all those who were a part of the movement to free Goa. We are inspired by their vision and are working towards Goa’s development."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গৱা লিবেরেসন দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা গৱাগী মীয়াম তরাম্না ওকখ্রে
19 DEC 2022 11:31AM by PIB Imphal
গৱা লিবেরেসন দেদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গৱাগী মীয়াম তরাম্না ওকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“গৱা লিবেরেসন দেদা গৱাগী মীয়াম তরাম্না ওকচরি। নুমিৎ অসিদা, গৱা নিংতম্নবা ইহৌদা শরুক য়াখিবশিংগী থৌনা ঐখোয়না নিংশিংলি। মখোয়গী অশানবা মীৎয়েংনা ঐখোয়দা ইথিল পীখি অমসুং গৱাগী চাউখৎ-থৌরাংগী মাইকৈদা ঐখোয়না থবক পায়খৎলি”।