ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗୋଆ ମୁକ୍ତି ଦିବସରେ ଗୋଆବାସୀଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
19 DEC 2022 11:31AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗୋଆ ମୁକ୍ତି ଦିବସରେ ଗୋଆର ଲୋକଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଗୋଆ ମୁକ୍ତି ଦିବସରେ ଗୋଆର ଲୋକଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ଏହି ଦିନ ଆମେ ସେହି ସମସ୍ତଙ୍କ ସାହସ ଏବଂ ସ୍ମରଣୀୟ ଯୋଗଦାନକୁ ମନେ ପକାଉଛୁ ଯେଉଁମାନେ ଗୋଆକୁ ମୁକ୍ତ କରିବାକୁ ହୋଇଥିବା ଆନ୍ଦୋଳନର ଅଂଶ ଥିଲେ । ଆମେ ସେମାନଙ୍କ ଦର୍ଶନରେ ପ୍ରେରିତ ହେଉଛୁ ଏବଂ ଗୋଆର ବିକାଶ ଦିଗରେ କାର୍ଯ୍ୟ କରୁଛୁ ।”

Prime Minister's Office
PM greets people of Goa on Goa Liberation Day
19 DEC 2022 11:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Goa on Goa Liberation Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Goa Liberation Day greetings to the people of Goa. On this day, we recall the courage and monumental contribution of all those who were a part of the movement to free Goa. We are inspired by their vision and are working towards Goa’s development."