প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গোৱা মুক্তি দিৱসত ৰাজ্যবাসীক শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
19 DEC 2022 11:31AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গোৱা মুক্তি দিৱস উপলক্ষে ৰাজ্যবাসীক শুভেচ্ছা জনাইছে।
এটি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"গোৱা মুক্তি দিৱস উপলক্ষে ৰাজ্যবাসীক শুভেচ্ছা জনাইছো। আজিৰ দিনটোত আমি গোৱা মুক্তি সংগ্ৰামৰ সকলো সেনানীৰ সাহস আৰু অনবদ্য অৱদানৰ কথা সোঁৱৰণ কৰিছো। তেওঁলোকৰ দৃষ্টিৰে আমি অনুপ্ৰাণিত হৈ গোৱাৰ উন্নয়নৰ বাবে কাম কৰি আছো।"

Prime Minister's Office
PM greets people of Goa on Goa Liberation Day
19 DEC 2022 11:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Goa on Goa Liberation Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Goa Liberation Day greetings to the people of Goa. On this day, we recall the courage and monumental contribution of all those who were a part of the movement to free Goa. We are inspired by their vision and are working towards Goa’s development."