Prime Minister's Office
PM responds to citizen’s comments on Kashi Tamil Sangamam
Kashi Tamil Sangamam is a very innovative programme which will further cultural exchanges and celebrate India’s cultural diversity: PM
20 NOV 2022 9:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has responded to citizen’s reactions on Kashi Tamil Sangamam that was launched yesterday by him. Citizens have responded enthusiastically to the initiative to reaffirm and rediscover the age-old links between Tamil Nadu and Kashi – two of the country’s most important and ancient seats of learning.
The Prime Minister responded by acknowledging people’s views on the great heritage of Kashi and Tamil Nadu
People’s appreciation of the quality of the organization
And the greatness and global popularity of Tamil language and culture

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কাশী তমিল সঙ্গমমগী মতাংদা পীরকপা প্রজাশিংগী কম্মেন্তশিংগী পাউখুম পীখ্রে
কাশী তমিল সঙ্গমম অসি কলচরেল এক্সচেঞ্জশিং হেনগৎহনগদবা অমসুং ভারতকী কলচরেল দাইভর্সিতীবু পালন তৌগদবা য়াম্না ইনোভেতিব ওইবা প্রোগ্রাম অমনি: পি.এম.
20 NOV 2022 9:56AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙরাং হৌদোকখিবা কাশী তমিল সঙ্গমমগী মতাংদা ফোঙদোক্নরকপা প্রজাশিংগী ৱাখল্লোনশিংগী পাউখুম পীখ্রে। লৈবাক্কী খ্বাইদগী মরু ওইবা অমসুং লৌশিংগী অরিবা মফম অনি - তমিল নাদু অমসুং কাশীগী মরক্তা লৈনরিবা অরিবা মরীশিং অসি নৌনা চেৎশিনহন্নবা অমসুং নৌনা খঙহন্নবা পাইখৎখিবা থৌশিল অসিবু প্রজাশিংনা থাগৎনরকখি।
কাশী অমসুং তমিল নাদুগী অরিবা হেরিতেজকী মতাংদা মীয়াম্না ফোঙদোক্নরকপা ৱাখল্লোন অদুবু শকখঙলদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি
ওর্গনাইজেসনগী ক্বালিতীগী মতাংদা মীয়াম্না থাগৎনরকপা।
অমসুং তমিল লোল অমদি নাৎকী অথোইবা গুন অমসুং মালেমদা মমিং চৎলিবা।