ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କାଶୀ ତାମିଲ ସଙ୍ଗମମ୍ ଉପରେ ଲୋକଙ୍କ ମତାମତ ନେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରତିକି୍ରୟା
କାଶୀ ତାମିଲ ସଙ୍ଗମମ୍ ଏଭଳି ଏକ ଅତ୍ୟନ୍ତ ଅଭିନବ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ଯାହା ସାଂସ୍କୃତିକ ବିନିମୟକୁ ଆହୁରି ବୃଦ୍ଧି କରିବ ଏବଂ ଭାରତର ସାଂସ୍କୃତିକ ବିବିଧତାର ଉତ୍ସବ ପାଳନ କରିବ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
20 NOV 2022 9:56AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଲୋକାର୍ପିତ ହୋଇଥିବା କାଶୀ ତାମିଲ ସଙ୍ଗମମ୍ ଉପରେ ନାଗରିକଙ୍କ ପ୍ରତିକି୍ରୟାଗୁଡ଼ିକୁ ନେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଆଜି ଜବାବ ରଖିଛନ୍ତି । ଦେଶର ଦୁଇଟି ଅତ୍ୟନ୍ତ ମହତ୍ତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ତଥା ପ୍ରାଚୀନ ଶୈଖିକ ସ୍ଥାନ ତାମିଲନାଡୁ ଓ କାଶୀ ମଧ୍ୟରେ ଥିବା ପୁରୁଣା ସମ୍ପର୍କକୁ ପୁନଃ ପୁଷ୍ଟି ଏବଂ ସମୃଦ୍ଧ କରିବା ଲାଗି ଉଦ୍ଦିଷ୍ଟ ଏହି ପଦକ୍ଷେପକୁ ନେଇ ନାଗରିକମାନେ ଉତ୍ସାହଜନକ ଭାବେ ପ୍ରତିକି୍ରୟା ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
କାଶୀ ଓ ତାମିଲନାଡୁର ମହାନ ଐତିହ୍ୟ ଉପରେ ଲୋକଙ୍କ ମତାମତକୁ ଦୃଷ୍ଟିରେ ରଖି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପ୍ରତିକି୍ରୟା ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।

Prime Minister's Office
PM responds to citizen’s comments on Kashi Tamil Sangamam
Kashi Tamil Sangamam is a very innovative programme which will further cultural exchanges and celebrate India’s cultural diversity: PM
20 NOV 2022 9:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has responded to citizen’s reactions on Kashi Tamil Sangamam that was launched yesterday by him. Citizens have responded enthusiastically to the initiative to reaffirm and rediscover the age-old links between Tamil Nadu and Kashi – two of the country’s most important and ancient seats of learning.
The Prime Minister responded by acknowledging people’s views on the great heritage of Kashi and Tamil Nadu
People’s appreciation of the quality of the organization
And the greatness and global popularity of Tamil language and culture