Prime Minister's Office
PM congratulates Indian cricket team for victory in ICC T20 match
Praises Virat Kohli for his tenacious innings
23 OCT 2022 11:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Indian cricket team for their well fought victory over Pakistan inI CC T20 match.
The Prime Minister tweeted:
“The India team bags a well fought victory! Congratulations for an outstanding performance today. A special mention to @imVkohli for a spectacular innings in which he demonstrated remarkable tenacity. Best wishes for the games ahead”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আইচিচিৰ টি২০ মেচত বিজয়ৰ বাবে ভাৰতীয় দলক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
দৰ্শনীয় ইনিংচৰ বাবে বিৰাট কোহলিক প্ৰশংসা
23 OCT 2022 11:00PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আইচিচি টি-২০ বিশ্বকাপত পাকিস্তানৰ বিৰুদ্ধে ভালদৰে যুঁজ দি জয়লাভ কৰাৰ বাবে ভাৰতীয় ক্ৰিকেট দলক অভিনন্দন জনায়৷
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“"ভাৰতৰ দলটোৱে ভালদৰে যুঁজ দি জয় লাভ কৰিছে! আজিৰ অসাধাৰণ প্ৰদৰ্শনৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছো৷ @imVkohliক বিশেষভাৱে উল্লেখ কৰে, য'ত তেওঁ উল্লেখযোগ্য দৃঢ়তা প্ৰদৰ্শনেৰে এক দৰ্শনীয় ইনিংছ খেলিছিল৷ আগন্তুক খেলসমূহৰ বাবে শুভকামনা জনালো৷”