ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆଇସିସି ଟି୨୦ ମ୍ୟାଚ ବିଜେତା ଭାରତୀୟ କ୍ରିକେଟ ଦଳକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
ବଳିଷ୍ଠ ଇନିଂସ ପାଇଁ ବିରାଟ କୋହଲିଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା
26 OCT 2022 5:45PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ଆଇସିସି ଟି୨୦ ମ୍ୟାଚରେ ପାକିସ୍ତାନ ବିରୋଧରେ ଲଢୁଆ ବିଜୟ ପାଇଁ ଭାରତୀୟ କ୍ରିକେଟ ଦଳକୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଭାରତୀୟ ଦଳ ଲଢୁଆ ବିଜୟ ହାସଲ କଲା ! ଆଜିର ଚିତ୍ତାକର୍ଷକ ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଇନିଂସ ଖେଳି ନିଜ ଦୃଢତାର ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଥିବାରୁ @imVkohliଙ୍କୁ ଧନ୍ୟବାଦ । ଆଗାମୀ ଖେଳଗୁଡିକ ପାଇଁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian cricket team for victory in ICC T20 match
Praises Virat Kohli for his tenacious innings
23 OCT 2022 11:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Indian cricket team for their well fought victory over Pakistan inI CC T20 match.
The Prime Minister tweeted:
“The India team bags a well fought victory! Congratulations for an outstanding performance today. A special mention to @imVkohli for a spectacular innings in which he demonstrated remarkable tenacity. Best wishes for the games ahead”