প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী ক্রিকেৎ তীমনা আই.সি.সি. তি.২০ মেচতা থোইখিবগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
বিরাত কোহলীবু মহাক্কী শীংথানীংঙাই ওইরবা ইনিংসকীদমক থাগৎখ্রে
23 OCT 2022 11:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী ক্রিকেৎ তীমবু আই.সি.সি. তি.২০ মেচতা পাকিস্তানগা শান্নবদা মখোয়না শীংথংনীংঙাই ওইবা মওংদা থোইখিবগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি:
“ভারতকী তীমনা শীংথানীংঙাই ওইবা মওংদা থোইবা ঙমখ্রে! ঙসিগী ফজরবা পর্ফোরমেন্সকীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। @imVkohliনা শীংথানীংঙাই ওইরবা ইনিংস লৌদুনা লম্বা লৈত্রবা মতৌ উৎখিবগীদমক অখন্ননা থাগৎচরি। তুংদা শান্নগদবা গেমশিংগীদমক্তসু য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian cricket team for victory in ICC T20 match
Praises Virat Kohli for his tenacious innings
23 OCT 2022 11:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Indian cricket team for their well fought victory over Pakistan inI CC T20 match.
The Prime Minister tweeted:
“The India team bags a well fought victory! Congratulations for an outstanding performance today. A special mention to @imVkohli for a spectacular innings in which he demonstrated remarkable tenacity. Best wishes for the games ahead”