Prime Minister's Office
PM shares citizen’s response to Ayushman Bharat Scheme
06 OCT 2022 3:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a citizen’s response to Ayushman Bharat Scheme highlighting the health insurance cover of Rs 5 lakhs for all Indian citizens. The Prime Minister remarked that the benefits of the scheme can be availed all over India.
Quoting a tweet by a citizen, the Prime Minister tweeted;
“It absolutely is. Equally important is the fact that one can avail of the benefits of this scheme all over India.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আয়ুষ্মান ভাৰত আঁচনিৰ প্ৰতি নাগৰিকৰ সঁহাৰি কেনে সেয়া প্ৰকাশ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
06 OCT 2022 3:10PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আয়ুষ্মান ভাৰত আঁচনিৰ প্ৰতি নাগৰিকৰ সঁহাৰি ব্যক্ত কৰি সকলো ভাৰতীয় নাগৰিকৰ বাবে ৫ লাখ টকাৰ স্বাস্থ্য বীমা সুৰক্ষা ৰখাৰ কথা উল্লেখ কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে এই আঁচনিখন ভাৰতৰ যিকোনো ঠাইতে লাভ কৰিব পাৰি।
এজন নাগৰিকৰ টুইটৰ উদ্ধৃতি দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"অৱশ্যে ই হৈছে। সমানে গুৰুত্বপূৰ্ণ কথাটো হ'ল যে যিকোনো ব্যক্তিয়ে ভাৰতৰ যিকোনো ঠাইতে এই আঁচনিৰ লাভালাভ লাভ কৰিব পাৰে।"