প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আয়ুশ্মান ভারত স্কিমগী মতাংদা প্রজানা পীরকপা ৱাখল্লোন পাউদমখ্রে
06 OCT 2022 3:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী প্রজা পুম্নমক্কীদমক লুপা লাখ ৫গী হেল্থ ইন্সুরেন্স কবর পীরিবা আয়ুশ্মান ভারত স্কিমগী মতাংদা প্রজানা পীরকপা ৱাখল্লোন অমা পাউদমখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা স্কিম অসিগী কান্নবশিং ভারত শিনবা থুংবদা ফংবা য়ারি হায়না ফোঙদোকখ্রে।
প্রজা অমনা তৌরকখিবা ত্বিত অমবু কোৎ তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“মসি তশেংবমক্নি। মসিগা ইরোইননা মরু ওইরিবা ৱাফম অসি স্কিম অসিগী কান্নবশিং ভারত শিনবা থুংবদা কনাগুম্বা অমা হেক্তনা লৌবা য়াই।”

Prime Minister's Office
PM shares citizen’s response to Ayushman Bharat Scheme
06 OCT 2022 3:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a citizen’s response to Ayushman Bharat Scheme highlighting the health insurance cover of Rs 5 lakhs for all Indian citizens. The Prime Minister remarked that the benefits of the scheme can be availed all over India.
Quoting a tweet by a citizen, the Prime Minister tweeted;
“It absolutely is. Equally important is the fact that one can avail of the benefits of this scheme all over India.”