Prime Minister's Office
PM salutes the people of Turtuk in Ladakh for their passion and vision towards Swachh India
03 OCT 2022 9:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has saluted the people of Turtuk in Ladakh for their passion and vision towards Swachh India.
Sharing a news from ANI news services, the Prime Minister tweeted;
"I salute the people of Turtuk in Ladakh for the passion and vision with which they have come together to keep India Swachh."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
স্বচ্ছ ভাৰতৰ প্ৰতি থকা আবেগ আৰু দৃষ্টিভংগীৰ বাবে লাডাখৰ তুৰটুকবাসীক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ প্ৰণাম
03 OCT 2022 9:54PM by PIB Guwahati
স্বচ্ছ ভাৰতৰ প্ৰতি থকা আবেগ আৰু দৃষ্টিভংগীৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে লাডাখৰ তুৰটুকবাসীক প্ৰণাম জনাইছে।
এ এন আই নিউজৰ এটা সংবাদ শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"ভাৰতবৰ্ষক স্বচ্ছ কৰি ৰখাৰ বাবে যি আবেগ আৰু দৃষ্টিভংগীৰে একত্ৰিত হৈছে, তাৰ বাবে মই লাডাখৰ তুৰটুকবাসীক প্ৰণাম জনাইছো।"