Prime Minister's Office
PM salutes the people of Turtuk in Ladakh for their passion and vision towards Swachh India
03 OCT 2022 9:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has saluted the people of Turtuk in Ladakh for their passion and vision towards Swachh India.
Sharing a news from ANI news services, the Prime Minister tweeted;
"I salute the people of Turtuk in Ladakh for the passion and vision with which they have come together to keep India Swachh."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସ୍ୱଚ୍ଛ ଭାରତ ପ୍ରତି ସେମାନଙ୍କର ଉତ୍ସାହ ଏବଂ ଦୂରଦୃଷ୍ଟି ପାଇଁ ଲଦାଖର ତୁରତୁକ୍‍ ଲୋକଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
06 OCT 2022 10:04AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସ୍ୱଚ୍ଛ ଭାରତ ପ୍ରତି ଥିବା ଉତ୍ସାହ ଏବଂ ଦୂରଦୃଷ୍ଟି ପାଇଁ ଲଦାଖର ତୁରତୁକ୍‍ ବ।।ସୀଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏଏନଆଇ ସମ୍ବାଦ ସଂସ୍ଥାର ଏକ ଖବର ସେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି;
“ମୁଁ ଲଦାଖର ତୁରତୁକ୍‍ବାସୀଙ୍କୁ ସେମାନଙ୍କର ଉତ୍ସାହ ଏବଂ ଦୂରଦୃଷ୍ଟି ପାଇଁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଉଛି ଯେଉଁଥିରେ ସେମାନେ ଭାରତକୁ ସ୍ୱଚ୍ଛ ରଖିବା ପାଇଁ ଏକାଠି ହୋଇଛନ୍ତି ।”