প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লদাখতা লৈবা তুর্তুক মীয়াম্বু স্বচ্ছ ভারতকীদমক মখোয়দা লৈরিবা লাংতক্নবা অমসুং মঙলানগীদমক ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
03 OCT 2022 9:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লদাখতা লৈবা তুর্তুক মীয়াম্বু স্বচ্ছ ভারতকীদমক মখোয়দা লৈরিবা লাংতক্নবা অমসুং মঙলানগীদমক ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। এন.এন.আই. ন্যুস সর্ভিসকী পাউদম অমা শেয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি;
"ঐহাক্না ভারতপু স্বচ্ছ ওইনবগীদমক অপুনবা ওইনা হোৎনবগী লদাখতা লৈবা তুর্তুক মীয়াম্বু লাংতক্নবা অমসুং মঙলানগীদমক ইকাইখুম্নবা উৎচরি।"

Prime Minister's Office
PM salutes the people of Turtuk in Ladakh for their passion and vision towards Swachh India
03 OCT 2022 9:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has saluted the people of Turtuk in Ladakh for their passion and vision towards Swachh India.
Sharing a news from ANI news services, the Prime Minister tweeted;
"I salute the people of Turtuk in Ladakh for the passion and vision with which they have come together to keep India Swachh."