Prime Minister's Office
PM urges people to take part in quiz based on 25th September 2022 'Mann Ki Baat' on NaMo App
28 SEP 2022 8:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged people to take part in quiz based on 25th September 2022 'Mann Ki Baat' on NaMo App. Shri Modi also said this month's Mann Ki Baat covered topics ranging from wildlife to the environment and from culture to India’s rich history.
The Prime Minister tweeted;
"In the recent #MannKiBaat programme, we covered topics ranging from wildlife to the environment and from culture to India’s rich history. There’s an interesting quiz on the NaMo App which I urge you all to take part in."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা সেপ্তেম্বর ২৫ ২০২২গী 'মন কী বাত'তা য়ুম্ফম ওইদুনা নামো এপতা পাঙথোকপা ক্বিজদা শরুক য়াবীনবগীদমক পুক্নিং চিংশিল্লক্লি
28 SEP 2022 8:53AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা সেপ্তেম্বর ২৫ ২০২২গী 'পুক্নিংগী ৱারোল'দা য়ুম্ফম ওইদুনা নামো এপতা পাঙথোকপা ক্বিজদা শরুক য়াবীনবগীদমক পুক্নিং চিংশিল্লক্লি। শ্রী মোদীনা থা অসিগী পুক্নিংগী ৱারোল অদুদা লম্লক্কী শা উচেকশিংদগী অকোইবগী ফিভম অমসুং নাৎতগী ভারতকী ইনাকখুল্লবা পুৱারী ফাওবা য়াওনা কোনশিল্লি হায়নসু ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি;
"হন্দক্কী অনৌবা #MannKiBaat থৌরমদা, ঐখোয়না লম্লক্কী শা উচেকশিংদগী অকোইবগী ফিভম অমসুং নাৎতগী ভারতকী ইনাকখুল্লবা পুৱারী ফাওবা য়াওনা কোনশিল্লি। নামো এপতা য়াম্না নুংঙাইবা ক্বিজ অমসু লৈরি, মসিবু পুম্নমক্না শরুক য়াবীনবা পুক্নিং চিংশিনজরি।"