ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ନାମୋ ଆପରେ ୨୫ ସେପ୍ଟେମ୍ବର ୨୦୨୨ ‘ମନ୍ କି ବାତ୍‍' ଉପରେ ଆଧାରିତ କୁଇଜରେ ଭାଗ ନେବାକୁ ଲୋକଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
28 SEP 2022 8:53AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ନାମୋ ଆପରେ ୨୫ ସେପ୍ଟେମ୍ବର ୨୦୨୨ ‘ମନ କି ବାତ୍‍' ଉପରେ ଆଧାରିତ କୁଇଜରେ ଭାଗ ନେବାକୁ ଲୋକଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ କରିଛନ୍ତି । ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଏହା ମଧ୍ୟ କହିଛନ୍ତି ଯେ ଚଳିତ ମାସର ମନ କି ବାତ୍‍ ବନ୍ୟଜନ୍ତୁ ଠାରୁ ଆରମ୍ଭ କରି ପରିବେଶ ତଥା ସଂସ୍କୃତି ଠାରୁ ଆରମ୍ଭ କରି ଭାରତର ସମୃଦ୍ଧ ଇତିହାସ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ବିଷୟବସ୍ତୁ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରିଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି;
“ସମ୍ପ୍ରତି ମନ୍‍ କି ବାତ୍‍ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମରେ ଆମେ ବନ୍ୟଜନ୍ତୁ ଠାରୁ ଆରମ୍ଭ କରି ପରିବେଶ ଏବଂ ସଂସ୍କୃତି ଠାରୁ ଆରମ୍ଭ କରି ଭାରତର ସମୃଦ୍ଧ ଇତିହାସ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ବିଷୟଗୁଡିକୁ ଆବୃତ କରିଛୁ । ନମୋ ଆପ୍‍ରେ ଏକ ମଜାଦାର କୁଇଜ୍ ଅଛି ଯେଉଁଥିରେ ମୁଁ ଆପଣ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଭାଗ ନେବାକୁ ଅନୁରୋଧ କରୁଛି ।”

Prime Minister's Office
PM urges people to take part in quiz based on 25th September 2022 'Mann Ki Baat' on NaMo App
28 SEP 2022 8:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged people to take part in quiz based on 25th September 2022 'Mann Ki Baat' on NaMo App. Shri Modi also said this month's Mann Ki Baat covered topics ranging from wildlife to the environment and from culture to India’s rich history.
The Prime Minister tweeted;
"In the recent #MannKiBaat programme, we covered topics ranging from wildlife to the environment and from culture to India’s rich history. There’s an interesting quiz on the NaMo App which I urge you all to take part in."