Prime Minister's Office
PM appreciates Cleanathon organised at Juhu beach in Mumbai
12 SEP 2022 8:03PM by PIB Delhi
Sharing a tweet by Dr Jitendra Singh on cleanathon organised at Juhu beach in Mumbai, the Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the cause. Shri Modi has appreciated the people involved in the cleanathon and said that it is important we focus on keeping our coasts clean.
The Prime Minister tweeted;
"Commendable...I appreciate all those involved in this effort.
India is blessed with a long and beautiful coastline and it is important we focus on keeping our coasts clean."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মুম্বাইগী জুহু বীচতা ক্লীনাথোন পাঙথোকখিববু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
12 SEP 2022 8:03PM by PIB Imphal
মুম্বাইগী জুহু বীচতা পাঙথোকখিবা ক্লীনাথোনগী দা. জিতেন্দ্র সিংহনা তৌখিবা ত্বিত অমা শিয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা খোঙথাং অসিবু শীংথাখ্রে। শ্রী মোদীনা ক্লীনাথোন অসিদা শরুক য়াখিবা মীওইশিংবু থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং ঐখোয়গী সমুদ্র খোঙবালশিংবু লুনান্না থম্নবা ঐখোয়না মীৎয়েং চংবা হায়বা অসি মরু ওই হায়না ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“শীংথানীংঙাই ওই… খোঙথাং অসিদা শরুক য়ারিবা মীপুম খুদিংমকপু ঐহাক্না থাগৎচরি।
ভারত্তা শাংলবা অমসুং ফজরবা সমুদ্র খোঙবালশিং লৈ অমসুং ঐখোয়গী সমুদ্র খোঙবালশিংবু লুনান্না থম্বদা ঐখোয়না মীৎয়েং চংবা হায়বা অসি মরু ওই।”