ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମୁମ୍ବାଇର ଜୁହୁ ବେଳାଭୂମିରେ ଆୟୋଜିତ କ୍ଲିନାଥନକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
12 SEP 2022 8:03PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ମୁମ୍ବାଇର ଜୁହୁ ବେଳାଭୂମିରେ ଆୟୋଜିତ କ୍ଲିନାଥନ୍ ଉପରେ ଡକ୍ଟର ଜିତେନ୍ଦ୍ର ସିଂହଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟ୍କୁ ସେୟାର କରି ଏହାର ଆଭିମୁଖ୍ୟକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । କ୍ଲିନାଥନ୍ରେ ସାମିଲ ସମସ୍ତ ଲୋକଙ୍କୁ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ଏବଂ କହିଛନ୍ତି ଯେ ଆମର ଉପକୂଳକୁ ସଫା ରଖିବା ଉପରେ ଧ୍ୟାନ ଦେବା ଜରୁରୀ ଅଟେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“ପ୍ରଶଂସନୀୟ ... ଏହି ପ୍ରୟାସରେ ଜଡିତ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ମୁଁ ପ୍ରଶଂସା କରୁଛି ।
ଏକ ଦୀର୍ଘ ଏବଂ ସୁନ୍ଦର ଉପକୂଳ ସହିତ ଭାରତ ଆଶୀର୍ବାଦ ପ୍ରାପ୍ତ ହୋଇଛି ଏବଂ ଆମର ଉପକୂଳକୁ ସଫା ରଖିବା ଉପରେ ଧ୍ୟାନ ଦେବା ଜରୁରୀ ଅଟେ ।”

Prime Minister's Office
PM appreciates Cleanathon organised at Juhu beach in Mumbai
12 SEP 2022 8:03PM by PIB Delhi
Sharing a tweet by Dr Jitendra Singh on cleanathon organised at Juhu beach in Mumbai, the Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the cause. Shri Modi has appreciated the people involved in the cleanathon and said that it is important we focus on keeping our coasts clean.
The Prime Minister tweeted;
"Commendable...I appreciate all those involved in this effort.
India is blessed with a long and beautiful coastline and it is important we focus on keeping our coasts clean."