Prime Minister's Office
"A historic day for India!"
03 SEP 2022 9:36AM by PIB Delhi
PM shares his feeling of pride to be on board INS Vikrant yesterday
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed the feeling of pride that he felt yesterday when he was on board INS Vikrant. He also shared a video.
The Prime Minister tweeted :
"A historic day for India!
Words will not be able to describe the feeling of pride when I was on board INS Vikrant yesterday."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
"ভারতকী পুৱারীদা লৈহৌরগদবা নুমিৎ অমা"
03 SEP 2022 9:36AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা ঙরাং আই.এন.এস. বিক্রান্ত তোংবদা পোকখিবা চাউথোকচবগী ৱাখল্লোন ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙরাং আই.এন.এস. বিক্রান্ত তোংবদা মহাক্কী মফমদা ফাওখিবা চাউথোকচবগী ৱাখল্লোল ফোংদোকখ্রে। মহাক্না ভিদিও অমসু লান্থোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখিঃ
"ভারতকী পুৱারীদা লৈহৌরগদবা নুমিৎ অমা!
ঐহাক্না ঙরাং অসিগুম্বা চাউথোকচবগী ৱাখল্লোন অসি আই.এন.এস. বিক্রান্ত তোংবদা ফাওখিবা চাউথোকচবগী ৱাখল্লোল অসি ৱাহৈনা ফোংদোকপা ঙম্লোই।"