ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
“ଭାରତ ପାଇଁ ଏକ ଐତିହାସିକ ଦିନ !”
03 SEP 2022 9:36AM by PIB Bhubaneswar
ଗତକାଲି ଆଇଏନଏସ ବିକ୍ରାନ୍ତରେ ଆରୋହଣ କରିବାର ଗୌରବକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗତକାଲି ଆଇଏନଏସ ବିକ୍ରାନ୍ତରେ ଆରୋହଣ କରିବାର ଗୌରବ ସମ୍ପର୍କରେ ଉଲ୍ଲେଖ କରିବା ସହ ଏକ ଭିଡିଓ ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି,
“ଭାରତ ପାଇଁ ଏକ ଐତିହାସିକ ଦିନ !
ଗତକାଲି ଆଇଏନଏସ ବିକ୍ରାନ୍ତରେ ଆରୋହଣ କରିବାର ଗର୍ବିତ ଭାବନାକୁ ଶବ୍ଦରେ ପ୍ରକାଶ କରି ହେବନାହିଁ ।”

Prime Minister's Office
"A historic day for India!"
03 SEP 2022 9:36AM by PIB Delhi
PM shares his feeling of pride to be on board INS Vikrant yesterday
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed the feeling of pride that he felt yesterday when he was on board INS Vikrant. He also shared a video.
The Prime Minister tweeted :
"A historic day for India!
Words will not be able to describe the feeling of pride when I was on board INS Vikrant yesterday."