প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
“ভাৰতৰ বাবে এক ঐতিহাসিক দিন!”
03 SEP 2022 9:36AM by PIB Guwahati
আইএনএছ বিক্ৰান্তত কালি উঠি গৌৰৱৰ অনুভৱ শ্বেয়াৰ কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কালি আইএনএছ বিক্ৰান্তত উঠাৰ সময়ত অনুভৱ কৰা গৌৰৱ শ্বেয়াৰ কৰে৷ এই উপলক্ষে তেওঁ এটা ভিডিঅ’ও শ্বেয়াৰ কৰে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটাৰত কয়,
“ভাৰতৰ বাবে এক ঐতিহাসিক দিন!
মই কালি যেতিয়া আইএএছ বিক্ৰান্তত উঠি আছিলো, তেতিয়া অনুভৱ কৰা গৌৰৱ শব্দৰে বৰ্ণনা কৰিব নোৱাৰি৷”

Prime Minister's Office
"A historic day for India!"
03 SEP 2022 9:36AM by PIB Delhi
PM shares his feeling of pride to be on board INS Vikrant yesterday
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed the feeling of pride that he felt yesterday when he was on board INS Vikrant. He also shared a video.
The Prime Minister tweeted :
"A historic day for India!
Words will not be able to describe the feeling of pride when I was on board INS Vikrant yesterday."