Prime Minister's Office
PM lauds the grit and tenacity of Sharath Kamal and Sreeja Akula for winning the Gold Medal in Mixed Doubles Table Tennis
08 AUG 2022 8:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded Sharath Kamal and Sreeja Akula for winning Gold Medal in Mixed Doubles Table Tennis at Birmingham Commonwealth Games 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Playing and winning together has its own joys. @sharathkamal1 and Sreeja Akula have shown superb teamwork and won the coveted Gold medal in the TT Mixed Doubles event. I laud their grit and tenacity. Sharath reaching the finals of all CWG events he competed in is outstanding."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্রধানমন্ত্রীয়ে টেবোল টেনিছৰ মিক্সড ডাবলছ প্ৰতিদ্বন্দ্বিতাত সোণৰ পদক জয় কৰাত শৰথ কমল আৰু শ্ৰীজা অকুলাৰ ধৈৰ্য তথা দৃঢ়তাৰ প্ৰশংসা কৰে
08 AUG 2022 8:30AM by PIB Guwahati
ধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বাৰ্মিংহামত আয়োজিত কমনৱেলথ গেমছ ২০২২ত টেবোল টেনিছৰ মিক্সড ডাবলছ প্ৰতিদ্বন্দ্বিতাত সোণৰ পদক জয় কৰাত শৰথ কমল আৰু শ্ৰীজা অকুলাৰ প্ৰশংসা কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰিছে;
"লগ হৈ খেলা আৰু জিকাৰ নিজৰ এটা সুকীয়া আনন্দ থাকে। @sharathkamal1 আৰু শ্ৰীজা অকুলাই চমকপ্ৰদ টীম ৱৰ্ক দেখুৱালে আৰু টবোল টেনিছৰ মিক্সড ডাবলছ প্ৰতিদ্বন্দ্বিতাত প্ৰতিষ্ঠিত সোণৰ পদক জয় কৰিলে। মই তেওঁলোকৰ ধৈৰ্য আৰু দৃঢ়তাৰ প্ৰশংসা কৰিছো। শৰথৰ কমনৱেলথ গেমছৰ সেই সকলো প্ৰতিদ্বন্দ্বিতাৰ ফাইনেলত উপনীত হোৱাটো অসাধাৰণ, য'ত তেওঁ ভাগ ল'লে।"