Prime Minister's Office
PM lauds the grit and tenacity of Sharath Kamal and Sreeja Akula for winning the Gold Medal in Mixed Doubles Table Tennis
08 AUG 2022 8:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded Sharath Kamal and Sreeja Akula for winning Gold Medal in Mixed Doubles Table Tennis at Birmingham Commonwealth Games 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Playing and winning together has its own joys. @sharathkamal1 and Sreeja Akula have shown superb teamwork and won the coveted Gold medal in the TT Mixed Doubles event. I laud their grit and tenacity. Sharath reaching the finals of all CWG events he competed in is outstanding."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শরথক কমল অমসুং শ্রীজা অকুলানা মিক্স দবল্স তেবল তেন্নিসতা সনাগী তক্মান ফংখিবগীদমক মখোয়গী অচেৎপা ফিরেপ অমসুং হনবা লৈতবা থৌনাবু থাগৎখ্রে
08 AUG 2022 8:30AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শরথক কমল অমসুং শ্রীজা অকুলানা বর্মিংঙম কম্মনৱেল্থ গ্রেমস ২০২২দা মিক্স দবল্স তেবল তেন্নিসতা সনাগী তক্মান ফংখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীৎ তৌখি;
"শরুক য়াবা অমসুং মায় পাকপা হায়বসি মশা মশাগী ওইবা তোঙান-তোঙানবা খুন্নুংঙাই অমমম লৈজৈ। @sharathkamal1 অমসুং শ্রীজা অকুলানা মপাং ওইবগী মতীক চাবা খুদম অমা উৎতুনা তি.তি. মিক্স দবলস ইভেন্ততা সনাগী তক্মান ফংখি। শরথনা মহাক্না শরুক য়াবা সি.দব্ল্যু.জি. ইভেন্ত পুম্নমক্তা ফাইনেল য়ৌনা চঙবা ঙম্বা হায়বসি অখন্নবা অমনি।"