ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମିକ୍ସଡ ଡବଲ୍ସ ଟେବୁଲ ଟେନିସରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିବା ପାଇଁ ଶରଥ କମଲ ଏବଂ ଶ୍ରୀଜା ଆକୁଲାଙ୍କ ଗୌରବ ଏବଂ ଦୃଢତାକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
08 AUG 2022 5:09PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବର୍ମିଂହାମ ରାଜ୍ୟଗୋଷ୍ଠୀ କ୍ରୀଡା ୨୦୨୨ ରେ ମିକ୍ସଡ ଡବଲ୍ସ ଟେବୁଲ ଟେନିସରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଶରଥ କମଲ ଏବଂ ଶ୍ରୀଜା ଆକୁଲାଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“ଏକାଠି ଖେଳିବା ଏବଂ ଜିତିବାର ନିଜସ୍ୱ ଆନନ୍ଦ ରହିଛି । ଶରଥ କମଲ ଏବଂ ଶ୍ରୀଜା ଆକୁଲା ଉନ୍ନତ ଦଳଗତ ପ୍ରଦର୍ଶନ ସହିତ ମିକ୍ସଡ୍ ଡବଲ ଟେବୁଲ ଟେନିସ୍ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ହାସଲ କରିଛନ୍ତି । ମୁଁ ସେମାନଙ୍କର ଗୌରବ ଓ ଦୃଢତାକୁ ପ୍ରଶଂସା କରୁଛି । ଶରଥ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରିଥିବା ସିଡବ୍ଲ୍ୟୁଜିର ସମସ୍ତ ପ୍ରତିଯୋଗିତାର ଫାଇନାଲରେ ପହଞ୍ଚିବା ଅତ୍ୟନ୍ତ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ।”

Prime Minister's Office
PM lauds the grit and tenacity of Sharath Kamal and Sreeja Akula for winning the Gold Medal in Mixed Doubles Table Tennis
08 AUG 2022 8:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded Sharath Kamal and Sreeja Akula for winning Gold Medal in Mixed Doubles Table Tennis at Birmingham Commonwealth Games 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Playing and winning together has its own joys. @sharathkamal1 and Sreeja Akula have shown superb teamwork and won the coveted Gold medal in the TT Mixed Doubles event. I laud their grit and tenacity. Sharath reaching the finals of all CWG events he competed in is outstanding."