Prime Minister's Office
PM congratulates Avinash Sable on winning Silver Medal in the Men's 3000m Steeplechase event
06 AUG 2022 6:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Avinash Sable on winning Silver Medal in the Men's 3000m Steeplechase event at Birmingham 2022 Commonwealth Games. Shri Modi has also shared his recent interaction with the Sable where he talked about the Avinash Sable's association with the army.
The Prime Minister tweeted;
"Avinash Sable is a remarkable youngster. I am delighted he has won the Silver Medal in the men’s 3000m Steeplechase event. Sharing our recent interaction where he spoke about his association with the Army and how he overcame many obstacles. His life journey is very motivating."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এভিনাশ সেবলবু নুপাগী মিতর ৩০০০গী স্তীপলচেস ইভেন্ততা সিলভর মেদল ফংলকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
06 AUG 2022 6:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এভিনাশ সেবলবু বর্মিংঘাম ২০২২ কমনৱেল্থ গেমসতা নুপাগী মিতর ৩০০০গী স্তীপলচেস ইভেন্ততা সিলভর মেদল ফংলকখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখি। শ্রী মোদীনসু হন্দক্তা সেবলগা ৱারি শানখিবা অদুগী মতাংদা শিয়র তৌরকখি, মসিদা মহাক্না অভিনাশ সেবলগা আর্মীগা মরী লৈনবা অদুগী মতাংদা ৱারি শাখি।
প্রধান মন্ত্রী ত্বীত তৌরকখি;
“অভিনাশ সেবল অসি য়াম্না শিংথানিংঙাই ওইবা নহানি। মহাক্না নুপাগী মিতর ৩০০০গী স্তীপল চেস ইভেন্ততা সিলভর মেদল ফংলকপা অসিদা ঐহাক্না য়াম্না নুংঙাইবা ফাওই। ঐখোয়না হন্দক্তা ৱারি-ৱাতাই শানখিবা অদু শিয়র তৌরি, মসিদা মহাক্না মহাক্কী আর্মীগা মরী লৈনবা অমসুং মহাক্না করম্না অথিংবা-অপনবা কয়া অমবু মায়োক্নরকখিবগে হায়বগী মতাংদা হায়খি। মহাক্কী পুনশি খোংচৎ অসি য়াম্না পুক্নিং থৌগৎনিংঙাই ওই।”