Prime Minister's Office
PM congratulates Avinash Sable on winning Silver Medal in the Men's 3000m Steeplechase event
06 AUG 2022 6:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Avinash Sable on winning Silver Medal in the Men's 3000m Steeplechase event at Birmingham 2022 Commonwealth Games. Shri Modi has also shared his recent interaction with the Sable where he talked about the Avinash Sable's association with the army.
The Prime Minister tweeted;
"Avinash Sable is a remarkable youngster. I am delighted he has won the Silver Medal in the men’s 3000m Steeplechase event. Sharing our recent interaction where he spoke about his association with the Army and how he overcame many obstacles. His life journey is very motivating."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୁରୁଷ ୩୦୦ ମିଟର ଷ୍ଟିପଲଚେଜ ପ୍ରତିଯୋଗିତାର ରୌପ୍ୟ ପଦକ ବିଜେତା ଅବିନାଶ ସାବଲେଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିନନ୍ଦନ
06 AUG 2022 6:20PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବର୍ମିଂହାମ ରାଜ୍ୟଗୋଷ୍ଠୀ କ୍ରୀଡା ୨୦୨୨ରେ ପୁରୁଷ ୩୦୦ ମିଟର ଷ୍ଟିପଲଚେଜ ପ୍ରତିଯୋଗିତାର ରୌପ୍ୟ ପଦକ ବିଜେତା ଅବିନାଶ ସାବଲେଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି । ଏହି ଅବସରରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ସାବଲେଙ୍କ ସହ କିଛିଦିନ ପୂର୍ବେ ହୋଇଥିବା ବାର୍ତ୍ତାଳାପ ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି । ଏଥିରେ ଭାରତୀୟ ସେନା ସହ ଅବିନାଶ ସାବଲେଙ୍କ ସମ୍ପର୍କକୁ ନେଇ ଆଲୋଚନା ହୋଇଥିଲା ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଅବିନାଶ ସାବଲେ ଜଣେ ଅନନ୍ୟ ଯୁବ ପ୍ରତିଭା । ପୁରୁଷ ୩୦୦ ମିଟର ଷ୍ଟିପଲଚେଜ ପ୍ରତିଯୋଗିତାର ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ବେଶ ଖୁସି । ନିକଟରେ ଆମ ଭିତରେ ହୋଇଥିବା ବାର୍ତ୍ତାଳାପ ଶେୟାର କରୁଛି, ଯେଉଁଥିରେ ଭାରତୀୟ ସେନା ସହ ତାଙ୍କ ସମ୍ପର୍କ ଓ କିପରି ସେ ବହୁ ବାଧାବିଘ୍ନ ଅତିକ୍ରମ କରିଛନ୍ତି ତାହା କହିଛନ୍ତି । ତାଙ୍କ ଜୀବନଯାତ୍ରା ଖୁବ ପ୍ରେରଣାଦାୟୀ ।”