Prime Minister's Office
PM congratulates race walking champion, Priyanka Goswami for winning the coveted Silver Medal
06 AUG 2022 6:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated race walking champion, Priyanka Goswami for winning the coveted Silver Medal at Birmingham 2022 Commonwealth Games.
The Prime Minister tweeted;
"Congratulations to our national race walking champion Priyanka Goswami for winning the coveted Silver medal. By this medal, she has inspired many youngsters in India to take up this sport. May she keep scaling new heights of success in the times to come. #Cheer4India.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না রেস ৱাকিং চেম্পিয়ন, প্রিয়ঙ্কা গোস্বামীনা সিলভর মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 AUG 2022 6:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংহম ২০২২ কম্মনৱেল্থ গেমসতা রেস ৱাকিং চেম্পিয়ন, প্রিয়ঙ্কা গোস্বামীনা সিলভর মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“ঐখোয়গী লৈবাক্কী রেস ৱাকিং চেম্পিয়ন প্রিয়ঙ্কা গোস্বামীনা সিলভর মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মেদল অসি লৌরকপনা মহাক্না স্পোর্তস অসি শান্ননীংবা পোক্নবা ভারত্তা লৈরিবা নহারোল কয়াদা ইথিল পীখি। মহাক্না তুংগী পুন্সিদা মাইপাকপগী অনৌবা পনখৈশিং য়ৌবা ঙম্বা ওইরসনু হায়না য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি। #Cheer4India”