ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସମ୍ମାନଜନକ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ବିଜେତା ରେସ ୱାକିଂ ଚାମ୍ପିଅନ ପ୍ରିୟଙ୍କା ଗୋସ୍ୱାମୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
06 AUG 2022 6:18PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ରେସ ୱାକିଂ ଚାମ୍ପିଅନ ପ୍ରିୟଙ୍କା ଗୋସ୍ୱାମୀଙ୍କୁ ବର୍ମିଂହାମ ରାଜ୍ୟଗୋଷ୍ଠୀ କ୍ରୀଡା ୨୦୨୨ରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିବା ଅବସରରେ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଆମ ଜାତୀୟ ରେସ ୱାକିଂ ଚାମ୍ପିଅନ ପ୍ରିୟଙ୍କା ଗୋସ୍ୱାମୀ ସମ୍ମାନଜନକ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଉଛି । ଏହି ପଦକ ଭାରତୀୟ ଯୁବପୀଢିଙ୍କୁ ଏହି କ୍ରୀଡାରେ ଭାଗ ନେବାକୁ ପ୍ରେରିତ କରିବ । ଆଗାମୀ ଦିନରେ ସେ ସଫଳତାର ନୂତନ ଦିଗନ୍ତ ହାସଲ କରନ୍ତୁ ବୋଲି କାମନା ।#Cheer4India”

Prime Minister's Office
PM congratulates race walking champion, Priyanka Goswami for winning the coveted Silver Medal
06 AUG 2022 6:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated race walking champion, Priyanka Goswami for winning the coveted Silver Medal at Birmingham 2022 Commonwealth Games.
The Prime Minister tweeted;
"Congratulations to our national race walking champion Priyanka Goswami for winning the coveted Silver medal. By this medal, she has inspired many youngsters in India to take up this sport. May she keep scaling new heights of success in the times to come. #Cheer4India.