Prime Minister's Office
PM lauds GST on marking 5 years
01 JUL 2022 2:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the GST on marking 5 years and said that this is a major tax reform that furthered ‘Ease of Doing Business’ and fulfilled the vision of ‘One Nation, One Tax'.
In response to a tweet by MyGovIndia, the Prime Minister said;
"We mark #5YearsofGST, a major tax reform that furthered ‘Ease of Doing Business’ and fulfilled the vision of ‘One Nation, One Tax.’"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জি.এস.তি.না চহি ৫ মপুং ফারকপদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
01 JUL 2022 2:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জি.এস.তি.না চহি ৫ মপুং ফারকপদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে অমসুং মসিদি ‘কারবার তৌবা লাইহনবা’ হায়বা থৌওংবু হেন্না খুমাং চাউশিলহনখিবা মরু ওইবা তেক্স রিফোর্ম অমা ওইবগা লোয়ননা ‘ৱান নেসন, ৱান তেক্স’কী পান্দমসু ফংহল্লে হায়না মখা তাখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মাইগোবইন্দিয়াগী ত্বীতকী পাউখুম ওইনা অসুম্না হায়খিঃ
“ঐখোয়না #5YearsofGST শকখঙলি, মসিনা ‘কারবার তৌবা লাইহনবা’ হায়বা থৌওংবু হেন্না খুমাং চাউশিলহনখিবা মরু ওইবা তেক্স রিফোর্ম অমা ওইবগা লোয়ননা ‘ৱান নেসন, ৱান তেক্স’কী পান্দমসু ফংহল্লি”।