ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୫ବର୍ଷ ପୂରଣ ହୋଇଥିବାରୁ ଜିଏସଟିକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
01 JUL 2022 2:27PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଜିଏସଟିକୁ ୫ବର୍ଷ ପୂରଣ ନେଇ ପ୍ରଶଂସା କରିବା ସହ କହିଛନ୍ତି ଯେ ଏହା ହେଉଛି ଏକ ପ୍ରମୁଖ ଟିକସ ସଂସ୍କାର ଯାହା "ସହଜ ବ୍ୟବସାୟ" କୁ ଆଗକୁ ବଢାଇଛି ଏବଂ "ଗୋଟିଏ ଦେଶ, ଗୋଟିଏ ଟିକସ" ଆଭିମୁଖ୍ୟକୁ ପୂରଣ କରିଛି ।
ମାଇଁଗଭ୍‍ର ଏକ ଟୁଇଟର ଜବାବରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଆମେ ୫ବର୍ଷ ପୂରଣ କରିଛୁ, ଏକ ପ୍ରମୁଖ ଟିକସ ସଂସ୍କାର ଯାହା ବ୍ୟବସାୟର ସହଜତାକୁ ଆଗକୁ ବଢାଇବା ଏବଂ ‘ଗୋଟିଏ ଦେଶ, ଗୋଟିଏ ଟକସ’ ଆଭିମୁଖ୍ୟକୁ ପୂରଣ କରିପାରିଛି ।”

Prime Minister's Office
PM lauds GST on marking 5 years
01 JUL 2022 2:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the GST on marking 5 years and said that this is a major tax reform that furthered ‘Ease of Doing Business’ and fulfilled the vision of ‘One Nation, One Tax'.
In response to a tweet by MyGovIndia, the Prime Minister said;
"We mark #5YearsofGST, a major tax reform that furthered ‘Ease of Doing Business’ and fulfilled the vision of ‘One Nation, One Tax.’"