প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পঞ্চম বৰ্ষপূৰ্তিত ‘জিএছটি’-ক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
01 JUL 2022 2:27PM by PIB Guwahati
পঞ্চম বৰ্ষপূৰ্তিত ‘জিএছটি’-ক প্ৰশংসা কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে কৰ-ব্যৱস্থাৰ এয়া এক গুৰুত্বপূৰ্ণ সংশোধন, যিয়ে স্বাচ্ছন্দ্যৰে বাণিজ্য কৰাৰ পৰিৱেশটোক আৰু অধিক আগুৱাই নিয়াৰ লগতে ‘এক ৰাষ্ট্ৰ, এক কৰব্যৱস্থা’ৰ সপোনটোকো বাস্তৱায়িত কৰিলে।
‘মাইগভইণ্ডিয়া’ৰ এক টুইট সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“#5YearsofGST ক আমি এক গুৰুত্বপূৰ্ণ কৰ-সংশোধন বুলি চিহ্নিত কৰিছো, যিয়ে স্বাচ্ছন্দ্যৰে বাণিজ্য কৰাৰ পৰিৱেশটোক আৰু আগুৱাই নিয়াৰ লগতে ‘এক ৰাষ্ট্ৰ, এক কৰব্যৱস্থা’ৰ সপোনটোকো বাস্তৱায়িত কৰিলে”।

Prime Minister's Office
PM lauds GST on marking 5 years
01 JUL 2022 2:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the GST on marking 5 years and said that this is a major tax reform that furthered ‘Ease of Doing Business’ and fulfilled the vision of ‘One Nation, One Tax'.
In response to a tweet by MyGovIndia, the Prime Minister said;
"We mark #5YearsofGST, a major tax reform that furthered ‘Ease of Doing Business’ and fulfilled the vision of ‘One Nation, One Tax.’"