Prime Minister's Office
PM greets doctors on Doctors Day
01 JUL 2022 9:23AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted doctors on Doctors Day and acknowledged their key role in saving lives and making the planet healthier.
The Prime Minister tweeted :
"Doctors Day greetings to all hardworking doctors who play a key role in saving lives and making our planet healthier."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
'চিকিৎসক দিৱস'ত চিকিৎসকসকললৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
01 JUL 2022 9:23AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে চিকিৎসক দিৱস উপলক্ষে দেশৰ চিকিৎসকসকলক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে আৰু জনসাধাৰণৰ জীৱন সুৰক্ষিত কৰা আৰু এই পৃথিৱীখন স্বাস্থ্যৱান কৰি তোলাত তেওঁলোকৰ অপৰিসীম ভূমিকাৰ প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে:
"চিকিৎসক দিৱসৰ দিনা সকলো পৰিশ্ৰমী চিকিৎসকসকললৈ অভিনন্দন, যিসকলে মানুহৰ জীৱন ৰক্ষা কৰাত আৰু আমাৰ পৃথিৱীক স্বাস্থ্যৱান কৰি তোলাত গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰে। "