প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দোক্তরশিংদা দোক্তরশিংগী নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 JUL 2022 9:23AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দোক্তরশিংদা দোক্তরশিংগী নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে অমসুং মীওইবগী পুন্সি কনবদা অমসুং গ্রহ অসিবু হকচাং ফনা থম্বদা মখোয়না লৌরিবা মরু ওইবা থৌদাং অদু ইকাই খুম্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“মীওইবগী পুন্সি কনবদা অমসুং গ্রহ অসিবু হকচাং ফনা থম্বদা মরু ওইবা থৌদাং লৌরিবা হোৎনবা কনবা দোক্তর পুম্নমক্তা দোক্তরশিংগী নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি।”

Prime Minister's Office
PM greets doctors on Doctors Day
01 JUL 2022 9:23AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted doctors on Doctors Day and acknowledged their key role in saving lives and making the planet healthier.
The Prime Minister tweeted :
"Doctors Day greetings to all hardworking doctors who play a key role in saving lives and making our planet healthier."