Prime Minister's Office
PM congratulates IN-SPACe and ISRO for successfully launching two payloads of Indian Start-ups in Space by PSLV C53
01 JUL 2022 9:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated IN-SPACe and ISRO for successfully launching two payloads of Indian Start-ups in Space by PSLV C53 mission.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The PSLV C53 mission has achieved a new milestone by launching two payloads of Indian Start-ups in Space. Congratulations @INSPACeIND and @isro for enabling this venture. Confident that many more Indian companies will reach Space in near future."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এস.এল.ভি সি৫৩না ভারতকী স্তার্দ অপশিংগী পেলোদ অনি সুন্দ্রংদা মাইপাক্না থাগৎপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা ইন-স্পেস অমসুং ইসরো থাগৎখ্রে
01 JUL 2022 9:20AM by PIB Imphal
পি.এস.এল.ভি সি৫৩ মিসন্না ভারতকী স্তার্দ অপশিংগী পেলোদ অনি সুন্দ্রংদা মাইপাক্না থাগৎপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন-স্পেস অমসুং ইসরো থাগৎখ্রে।
ত্বুইত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
সুন্দ্রংদা ভারতকী স্তার্দ-অপশিংগী পেলোদ অনি মাইপাক্না থাগৎতুনা পি.এস.এল.ভি সি ৫৩না অনৌবা মাইপাকপা অমা ফংবা ঙম্লে। মসিগী খোঙথাং অসি মাইপাকপগীদমক @INSPACeIND অমসুং @isro থাগৎলি। তুংদা ভারতকী কম্পেনি কয়া সুন্দ্রংদা য়ৌবা ঙমগনি হায়বগী থাজবা থম্লি”।