Prime Minister's Office
PM congratulates IN-SPACe and ISRO for successfully launching two payloads of Indian Start-ups in Space by PSLV C53
01 JUL 2022 9:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated IN-SPACe and ISRO for successfully launching two payloads of Indian Start-ups in Space by PSLV C53 mission.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The PSLV C53 mission has achieved a new milestone by launching two payloads of Indian Start-ups in Space. Congratulations @INSPACeIND and @isro for enabling this venture. Confident that many more Indian companies will reach Space in near future."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପିଏସଏଲଭି ସି୫୩ ଦ୍ୱାରା ମହାକାଶକୁ ଭାରତୀୟ ଷ୍ଟାର୍ଟ-ଅପ୍ସଙ୍କ ଦୁଇଟି ପେ-ଲୋଡର ସଫଳ ଉତକ୍ଷେପଣ ପାଇଁ ଇନ-ସ୍ପେସ ଓ ଇସ୍ରୋକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
01 JUL 2022 9:20AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପିଏସଏଲଭି ସି୫୩ ଦ୍ୱାରା ମହାକାଶକୁ ଭାରତୀୟ ଷ୍ଟାର୍ଟ-ଅପ୍ସଙ୍କ ଦୁଇଟି ପେ-ଲୋଡର ସଫଳ ଉତକ୍ଷେପଣ ପାଇଁ ଇନ-ସ୍ପେସ ଓ ଇସ୍ରୋକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ଜଣାଇଛନ୍ତି;
“ଭାରତୀୟ ଷ୍ଟାର୍ଟଅପ୍ସଙ୍କ ଦୁଇଟି ପେ-ଲୋଡ ମହାକାଶକୁ ଉତକ୍ଷେପଣ କରି ପିଏସଏଲଭି ସି୫୩ ମିଶନ ନୂତନ କୀର୍ତ୍ତିମାନ ହାସଲ କରିଛି । ଏହି ସଫଳତା ପାଇଁ @INSPACeIND ଓ @isroକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ନିକଟ ଭବିଷ୍ୟତରେ ଆହୁରି ଅନେକ ଭାରତୀୟ କମ୍ପାନୀ ମହାକାଶରେ ପହଞ୍ଚିବେ ବୋଲି ଦୃଢନିଶ୍ଚିତ ।”