প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পিএছএলভি চি৫৩ৰ দ্বাৰা মহাকাশত ভাৰতীয় ষ্টাৰ্ট-আপৰ দুটা পেলোড সফলতাৰে উৎক্ষেপণ কৰাৰ বাবে ইন-স্পেচ আৰু ইছৰোক অভিনন্দন জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
01 JUL 2022 9:20AM by PIB Guwahati
পিএছএলভি চি৫৩ অভিযানৰ দ্বাৰা মহাকাশত ভাৰতীয় ষ্টাৰ্ট-আপৰ দুটা পেলোড সফলভাৱে উৎক্ষেপণ কৰাৰ বাবে ইন-স্পেচ আৰু ইছৰোক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"মহাকাশত ভাৰতীয় ষ্টাৰ্ট-আপৰ দুটা পেলোড উৎক্ষেপণ কৰি পিএছএলভি চি৫৩ অভিযানে এক নতুন মাইলৰ খুঁটি অৰ্জন কৰিছে। তেওঁলোকৰ এই সফলতাৰ বাবে মই @INSPACeIND আৰু @isro ক অভিনন্দন জনাইছোঁ।
অদূৰ ভৱিষ্যতে আৰু বহু ভাৰতীয় কোম্পানীয়ে মহাকাশত উপস্থিত হ'ব বুলি মই আশাবাদী।"

Prime Minister's Office
PM congratulates IN-SPACe and ISRO for successfully launching two payloads of Indian Start-ups in Space by PSLV C53
01 JUL 2022 9:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated IN-SPACe and ISRO for successfully launching two payloads of Indian Start-ups in Space by PSLV C53 mission.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The PSLV C53 mission has achieved a new milestone by launching two payloads of Indian Start-ups in Space. Congratulations @INSPACeIND and @isro for enabling this venture. Confident that many more Indian companies will reach Space in near future."