Prime Minister's Office
PM urges people to take part in quiz based on 26th June 2022 'Mann Ki Baat' on NaMo App
29 JUN 2022 9:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged people to take part in quiz based on 26th June 2022 'Mann Ki Baat' on NaMo App. Shri Modi also said this month's 'Mann Ki Baat' covered diverse topics ranging from India’s strides in space, collective efforts towards ‘waste to wealth’, accomplishments of our athletes and more.
The Prime Minister tweeted;
"During this month’s #MannKiBaat, we covered diverse topics ranging from India’s strides in space, collective efforts towards ‘waste to wealth’, accomplishments of our athletes and more. The NaMo App has a Quiz based on the episode. Do take part in it."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নমো এপত ২৬ জুনৰ কুঁইজভিত্তিক ‘মন কী বাত’ত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ জনসাধাৰণক আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
29 JUN 2022 9:10PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নমো এপত ২৬ জুন, ২০২২ৰ কুঁইজভিত্তিক ‘মন কী বাত’ত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ জনসাধাৰণক আহ্বান জনায়৷ শ্ৰী মোদীয়ে লগতে কয় যে এই মাহৰ ‘মন কী বাত’ত মহাকাশ ভাৰতৰ অগ্ৰগতি, ‘আৱৰ্জনাৰ পৰা সম্পদ’ৰ ক্ষেত্ৰত সামগ্ৰিক প্ৰচেষ্টাৱলীৰ পৰা আমাৰ খেলুৱৈসকলৰ কৃতিত্বলৈকে বিভিন্ন শিতান সামৰি লোৱা হৈছে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয়, “এই মাহৰ #MannKiBaatৰ সময়ত আমি মহাকাশ ভাৰতৰ অগ্ৰগতি, ‘আৱৰ্জনাৰ পৰা সম্পদ’ৰ ক্ষেত্ৰত সামগ্ৰিক প্ৰচেষ্টাৱলীৰ পৰা আমাৰ খেলুৱৈসকলৰ কৃতিত্বলৈকে বিভিন্ন শিতান সামৰি হৈছো৷ নমো এপত এই খণ্ডটো কুঁইজভিত্তিক কৰা হৈছে৷ সকলোৱে অংশগ্ৰহণ কৰক৷”