Prime Minister's Office
PM urges people to take part in quiz based on 26th June 2022 'Mann Ki Baat' on NaMo App
29 JUN 2022 9:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged people to take part in quiz based on 26th June 2022 'Mann Ki Baat' on NaMo App. Shri Modi also said this month's 'Mann Ki Baat' covered diverse topics ranging from India’s strides in space, collective efforts towards ‘waste to wealth’, accomplishments of our athletes and more.
The Prime Minister tweeted;
"During this month’s #MannKiBaat, we covered diverse topics ranging from India’s strides in space, collective efforts towards ‘waste to wealth’, accomplishments of our athletes and more. The NaMo App has a Quiz based on the episode. Do take part in it."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মীয়ামদা জুন ২৬, ২০২২দা শন্দোকখিবা ‘মন কী বাত’তা য়ুম্ফম ওইবা নমো এপতা পাঙথোক্কদবা ক্বিজতা শরুক য়ানবা হায়খ্রে
29 JUN 2022 9:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা জুন ২৬, ২০২২দা শন্দোকখিবা ‘মন কী বাত’তা য়ুম্ফম ওইবা নমো এপতা পাঙথোক্কদবা ক্বিজতা শরুক য়ানবা হায়খ্রে। শ্রী মোদীনা হায়, থা অসিগী ‘মন কী বাত’না স্পেসকী লমদা ভারতকী থৌশিলশিং, ‘ৱেস্ত তু ৱেল্থ’কী মাইকৈদা লৌখৎলিবা অপুনবা খোঙথাংশিং, ঐখোয়গী শান্নরোয়শিংগী মাইপাকপশিং অমসুং অহেনবা কয়া য়াওনা হীরম কয়ামরুম কোনশিনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“থা অসিগী #MannKiBaatতা স্পেসকী লমদা ভারতকী থৌশিলশিং, ‘ৱেস্ত তু ৱেল্থ’কী মাইকৈদা লৌখৎলিবা অপুনবা খোঙথাংশিং, ঐখোয়গী শান্নরোয়শিংগী মাইপাকপশিং অমসুং অহেনবা কয়া য়াওনা হীরম কয়ামরুম কোনশিনখি। তাঙ্কক অসিদা য়ুম্ফম ওইবা ক্বিজ অমা নমো এপতা পাঙথোকচগনি। মসিদা শোইদনা শরুক য়াবীয়ু।”