Prime Minister's Office
PM urges people to take part in two quizzes based on 24th April 'Mann Ki Baat' on NaMo App
25 APR 2022 5:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged people to take part in two quizzes based on 24th April 'Mann Ki Baat' programme on NaMo App. Shri Modi also shared the link of the quiz from where people can participate.
The Prime Minister tweeted;
This time, there is not one but two quizzes based on yesterday’s #MannKiBaat on the NaMo App.
One of them is about the entire programme and the second one is on different museums of India. Do take part in both.
narendramodi.in/museumquiz
narendramodi.in/mkbquiz

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୨୪ ଏପ୍ରିଲ୍ ‘ମନ୍ କି ବାତ୍‌' ଉପରେ ଆଧାରିତ ଦୁଇଟି କୁଇଜ୍ ରେ NaMo App ଜରିଆରେ ଭାଗ ନେବାକୁ ଅନୁରୋଧ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
25 APR 2022 5:37PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ NaMo App ରେ ୨୪ ଏପ୍ରିଲ ‘ମନ୍ କି ବାତ୍‌' କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ଉପରେ ଆଧାର କରି ଲୋକଙ୍କୁ ଦୁଇଟି କୁଇଜରେ ଭାଗ ନେବାକୁ ଅନୁରୋଧ କରିଛନ୍ତି । ଲୋକମାନେ କିଭଳି ଏଥିରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରିପାରିବେ ସେଥିପାଇଁ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କୁଇଜ୍ ର ଲିଙ୍କ୍ ମଧ୍ୟ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି;
ଏଥର, NaMo Appରେ ଗତକାଲିର ମନ କି ବାତ୍‍ ଉପରେ ଆଧାର କରି ଗୋଟିଏ ନୁହେଁ ଦୁଇଟି କୁଇଜ୍ ଅଛି ।
ସେଥିମଧ୍ୟରୁ ଗୋଟିଏ ସମଗ୍ର କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ବିଷୟରେ ଏବଂ ଦ୍ୱିତୀୟଟି ଭାରତର ବିଭିନ୍ନ ସଂଗ୍ରହାଳୟ ଉପରେ ରହିଛି । ଉଭୟରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରନ୍ତୁ ।
narendramodi.in/museumquiz
narendramodi.in/mkbquiz