প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২৪ এপ্ৰিলৰ ‘মন কী বাত’ৰ ভিত্তিত নমো এপত দুটাকৈ কুঁইজ কাৰ্যসূচীত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ জনসাধাৰণক আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
25 APR 2022 5:37PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২৪ এপ্ৰিলৰ ‘মন কী বাত’ৰ ভিত্তিত নমো এপত দুটাকৈ কুঁইজ কাৰ্যসূচীত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ জনসাধাৰণক আহ্বান জনায়৷ শ্ৰী মোদীয়ে কুঁইজৰ এটা লিংক শ্বেয়াৰ কৰে, য’ত তেওঁলোকে অংশগ্ৰহণ কৰিব পাৰিব৷
টুইটাৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
এইবাৰ এটা নহয়, দুটাকৈ কুঁইজ কালিৰ #MannKiBaatৰ ভিত্তিত নমো এপত অনুষ্ঠিত কৰা হৈছে৷
এটা সকলো কাৰ্যসূচীক লৈ আৰু দ্বিতীয়টো ভাৰতৰ বিভিন্ন সংগ্ৰহালয়সমূহক লৈ৷ দুয়োটা কুঁইজতে অংশগ্ৰহণ কৰক৷
narendramodi.in/museumquiz
narendramodi.in/mkbquiz

Prime Minister's Office
PM urges people to take part in two quizzes based on 24th April 'Mann Ki Baat' on NaMo App
25 APR 2022 5:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged people to take part in two quizzes based on 24th April 'Mann Ki Baat' programme on NaMo App. Shri Modi also shared the link of the quiz from where people can participate.
The Prime Minister tweeted;
This time, there is not one but two quizzes based on yesterday’s #MannKiBaat on the NaMo App.
One of them is about the entire programme and the second one is on different museums of India. Do take part in both.
narendramodi.in/museumquiz
narendramodi.in/mkbquiz