Prime Minister's Office
PM shares a video expressing gratitude to mother earth on Earth Day
22 APR 2022 10:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that Earth Day is about expressing gratitude to Mother Earth for her kindness and reiterating our commitment to care for our planet. The Prime Minister also shared a video on the occasion.
The Prime Minister tweeted;
"#EarthDay is about expressing gratitude to Mother Earth for her kindness and reiterating our commitment to care for our planet."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আর্থ দেদা ইমা পৃথিবীগী মফমদা তৌবীমল খঙবা উৎপগী ভিদিও অমা থাদোরক্লি
22 APR 2022 10:59AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আর্থ দে হায়বসি ইমা পৃথিবীবু মহাক্কী থৌজালগীদমক্তা তৌবীমল খঙবা উৎপা অমসুং ঐখোয়না গ্রহ অসিবু ঙাক-শেন্নবা খোঙফম চেৎলিবশিংবু অমুক্কা হন্না নীংশিংবগী নুমিৎনি হায়খ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা থৌরম অসিগা মরী লৈননা ভিদিও অমসু থাদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“আর্থ দে হায়বসি ইমা পৃথিবীবু মহাক্কী থৌজালগীদমক্তা তৌবীমল খঙবা উৎপা অমসুং ঐখোয়না গ্রহ অসিবু ঙাক-শেন্নবা খোঙফম চেৎলিবশিংবু অমুক্কা হন্না নীংশিংবগী নুমিৎনি”।