প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ধৰিত্ৰী দিৱসত ধৰিত্ৰী মাৰ প্ৰতি কৃতজ্ঞতা জ্ঞাপন কৰি এটা ভিডিঅ' শ্বেয়াৰ কৰিছে
22 APR 2022 10:59AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কয় যে ধৰিত্ৰী দিৱস হৈছে ধৰিত্ৰী মাৰ প্ৰতি কৃতজ্ঞতা জ্ঞাপন কৰা আৰু আমাৰ পৃথিৱীৰ যতন ল’বলৈ প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ হোৱাৰ এটা বিশেষ দিন। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এই উপলক্ষে এটা ভিডিঅ'ও শ্বেয়াৰ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"ধৰিত্ৰী দিৱস হৈছে ধৰিত্ৰী মাৰ প্ৰতি কৃতজ্ঞতা জ্ঞাপন কৰা আৰু আমাৰ পৃথিৱীৰ যতন ল’বলৈ প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ হোৱাৰ এটা বিশেষ দিন।"

Prime Minister's Office
PM shares a video expressing gratitude to mother earth on Earth Day
22 APR 2022 10:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that Earth Day is about expressing gratitude to Mother Earth for her kindness and reiterating our commitment to care for our planet. The Prime Minister also shared a video on the occasion.
The Prime Minister tweeted;
"#EarthDay is about expressing gratitude to Mother Earth for her kindness and reiterating our commitment to care for our planet."