Prime Minister's Office
PM invites citizens for ideas and suggestions for Mann ki Baat on 27th March, 2022
15 MAR 2022 10:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited citizens for ideas and suggestions for Mann ki Baat which will take place on 27th March, 2022.
"This month’s #MannKiBaat programme will take place on the 27th. Like always, I hope to receive your ideas and suggestions for the programme. Share them on MyGov, the NaMo App or dial 1800-11-7800 and record your message."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মার্চ ২৭, ২০২২দা পাংথোক্কদবা মন কী বাতকীদমক্তা পাউতাক অমসুং ৱাখল্লোন খঙহল্লক্নবা মীয়ামদা পাউজেল পীখ্রে
15 MAR 2022 10:12AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মার্চ ২৭, ২০২২দা পাংথোক্কদবা মন কী বাতকীদমক্তা পাউতাক অমসুং ৱাখল্লোন খঙহল্লক্নবা মীয়ামদা পাউজেল পীখ্রে।
“হন্দক্কী থাগী #MannKiBaat প্রোগ্রাম অসি মার্চ ২৭তা পাংথোক্কনি। মতম পুম্বদা চত্থবগুম্না, ঐহাক্না অদোমগী মফমদগী পাউতাক অমসুং ৱাখল্লোন কয়া ফংগনি হায়বগী থাজবা থম্লি। মখোয়বু মাইভোব, নামো এপ নত্ত্রগা ১৮০০-১১-৭৮০০দা রেকোর্দ তৌদুনা থাবীরকউ”।