প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২৭ মাৰ্চৰ মন কী বাত অনুষ্ঠানৰ বাবে নাগৰিকৰ পৰা ধাৰণা আৰু দিহা-পৰামৰ্শ বিচাৰিছে
15 MAR 2022 10:12AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২৭ মাৰ্চ,২০২২ৰ ‘মন কী বাত’ অনুষ্ঠানৰ বাবে নাগৰিকৰ পৰা ধাৰণা আৰু দিহা-পৰামৰ্শ বিচাৰিছে।
"এই মাহৰ মন কী বাত অনুষ্ঠান অহা ২৭ মাৰ্চত সম্প্ৰচাৰ হ’ব। পূৰ্বৰ দৰে এইবাৰো মই আপোনালোকৰ পৰা বিভিন্ন ধাৰণা আৰু দিহা-পৰামৰ্শ লাভ কৰিম বুলি আশা কৰিছো। MyGov, the NaMo Appৰ মাধ্যমেৰে অথবা 1800-11-7800 নম্বৰত ফোন কৰি আপোনালোকৰ দিহা-পৰামৰ্শসমূহ শ্বেয়াৰ কৰক।"-প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়।

Prime Minister's Office
PM invites citizens for ideas and suggestions for Mann ki Baat on 27th March, 2022
15 MAR 2022 10:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited citizens for ideas and suggestions for Mann ki Baat which will take place on 27th March, 2022.
"This month’s #MannKiBaat programme will take place on the 27th. Like always, I hope to receive your ideas and suggestions for the programme. Share them on MyGov, the NaMo App or dial 1800-11-7800 and record your message."