ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୨୭ ମାର୍ଚ୍ଚ, ୨୦୨୨ ରେ ମନ୍ କି ବାତ ପାଇଁ ନିଜ ନିଜର ମତ ଦେବାକୁ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
15 MAR 2022 10:12AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ୨୭ ମାର୍ଚ୍ଚ ୨୦୨୨ ରେ ମନ କି ବାତ ପାଇଁ ମତାମତ ଏବଂ ପରାମର୍ଶ ଦେବାକୁ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କରିଛନ୍ତି ।
“ଏହି ମାସର ମନ୍ କି ବାତ୍ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ୨୭ ତାରିଖରେରେ ଅନୁଷ୍ଠିତ ହେବ । ସବୁଥର ପରି, ମୁଁ ମଧ୍ୟ ଆପଣଙ୍କ ଠାରୁ ସମାନ ମତାମତ ପାଇବାକୁ ଆଶା କରୁଛି । MyGov, NaMo App ରେ ଲେଖନ୍ତୁ କିମ୍ବା ୧୮୦୦-୧୧-୭୮୦୦ ନମ୍ବରକୁ ଫୋନ କରି ଆପଣଙ୍କର ବାର୍ତ୍ତା ରେକର୍ଡ କରନ୍ତୁ ।”

Prime Minister's Office
PM invites citizens for ideas and suggestions for Mann ki Baat on 27th March, 2022
15 MAR 2022 10:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited citizens for ideas and suggestions for Mann ki Baat which will take place on 27th March, 2022.
"This month’s #MannKiBaat programme will take place on the 27th. Like always, I hope to receive your ideas and suggestions for the programme. Share them on MyGov, the NaMo App or dial 1800-11-7800 and record your message."