প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২০২৩ আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় অলিম্পিক কমিটীৰ অধিৱেশনৰ আয়োজক হিচাপে ভাৰতক বাছনি কৰাৰ বাবে সন্তোষ প্রকাশ প্রধানমন্ত্রীৰ
19 FEB 2022 6:02PM by PIB Guwahati
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্র মোদীয়ে ২০২৩চনত আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় অলিম্পিক কমিটীৰ অধিৱেশনৰ আয়োজক হিচাপে ভাৰতক বাছনি কৰাৰ বাবে সন্তোষ প্রকাশ কৰিছে৷
প্রধানমন্ত্রীৰ কাৰ্যালয়ে এক টুইটত কয়,“২০২৩ চনত আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় অলিম্পিক কমিটীৰ অধিৱেশনৰ আয়োজক হিচাপে ভাৰতক বাছনি কৰাৰ কৰাৰ সিদ্ধান্ত অতিশয় আনন্দৰ বিষয়৷ আইঅ’চিৰ এই অধিৱেশন স্মৰণীয় হৈ থাকিব আৰু বিশ্বৰ ক্রীড়াজগতৰ বাবে এক ইতিবাচক বার্তা লৈ আহিব বুলি মই আশাবাদীঃ প্রধানমন্ত্রী@narendramodi
#StrongerTogether"

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over India being chosen the host for 2023 International Olympic Committee Session
19 FEB 2022 6:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over India being chosen as the host for 2023 International Olympic Committee Session.
The Prime Minister's Office tweeted;
"It is gladdening to note that India has been chosen to host the 2023 International Olympic Committee Session. I am confident this will be a memorable IOC session and will lead to positive outcomes for world sports: PM @narendramodi
#StrongerTogether"