Prime Minister's Office
PM invites participation for ‘Pariksha Pe Charcha 2022'
15 JAN 2022 7:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has tweeted about ‘Pariksha Pe Charcha 2022’ and has asked for the registration. He said that it gives him an opportunity to connect with our dynamic youth, understand their challenges and aspirations better.
The Prime Minister tweeted :
"Exams are approaching and so is ‘Pariksha Pe Charcha 2022.’ Let’s talk stress-free exams and once again support our brave #ExamWarriors, their parents and teachers. I urge you all to register for this year’s #PPC2022.
Personally, ‘Pariksha Pe Charcha’ is a fantastic learning experience. I get the opportunity to connect with our dynamic youth, understand their challenges and aspirations better. It also gives the opportunity to discover the emerging trends in the world of education. #PPC2022"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
“ପରୀକ୍ଷା ପେ ଚର୍ଚ୍ଚା ୨୦୨୨” ରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରିବାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଆମନ୍ତ୍ରଣ
15 JAN 2022 7:53PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ “ପରୀକ୍ଷା ପେ ଚର୍ଚ୍ଚା ୨୦୨୨” ବିଷୟରେ ଟୁଇଟ୍ କରି ପଞ୍ଜୀକରଣ ପାଇଁ କହିଛନ୍ତି । ସେ କହିଛନ୍ତି ଯେ ଏହା ତାଙ୍କୁ ଆମର ପ୍ରତିଭାବାନ ଯୁବକମାନଙ୍କ ସହ ଯୋଡିହେବା, ସେମାନଙ୍କ ଆହ୍ୱାନ ଏବଂ ଆକାଂକ୍ଷାକୁ ଭଲ ଭାବରେ ବୁଝିବା ପାଇଁ ଏକ ସୁଯୋଗ ଦେଇଥାଏ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
“ପରୀକ୍ଷା ପାଖେଇ ଆସୁଛି ତେଣୁ ଏହି “ପରୀକ୍ଷା ପେ ଚର୍ଚ୍ଚା ୨୦୨୨” । ଚାଲନ୍ତୁ ଚାପମୁକ୍ତ ପରୀକ୍ଷା ସଂକ୍ରାନ୍ତରେ ଆଲୋଚନା କରିବା ଏବଂ ପୁଣିଥରେ ଆମର ସାହସୀ ପରୀକ୍ଷା ଯୋଦ୍ଧା, ସେମାନଙ୍କ ପିତାମାତା ଏବଂ ଶିକ୍ଷକମାନଙ୍କୁ ସମର୍ଥନ କରିବା । ମୁଁ ଆପଣଙ୍କୁ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ କରୁଛି ଯେ ଚଳିତ ବର୍ଷ ପାଇଁ #PPC2022 ପଞ୍ଜିକରଣ କରନ୍ତୁ ।
ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ଭାବରେ, “ପରୀକ୍ଷା ପେ ଚର୍ଚ୍ଚା” ଏକ ଚମତ୍କାର ଶିକ୍ଷଣ ଅଭିଜ୍ଞତା । ମୁଁ ଆମର ପ୍ରତିଭାବାନ ଯୁବକମାନଙ୍କ ସହିତ ସଂଯୋଗ କରିବାର ସୁଯୋଗ ପାଇଥାଏ, ସେମାନଙ୍କର ଆହ୍ୱାନ ଏବଂ ଆକାଂକ୍ଷାକୁ ଭଲ ଭାବରେ ବୁଝିଥାଏ । ଏହା ମଧ୍ୟ ଶିକ୍ଷା ଜଗତରେ ଉଦୀୟମାନ ଧାରା ଆବିଷ୍କାର କରିବାର ସୁଯୋଗ ଦେଇଥାଏ । #PPC2022 ”